perjantai 23. elokuuta 2013

The film is fading, look at me

Äsdbfgh huomenna on psykan preli D: oon niinku lukenu vasta kahen ekan kurssin kirjat o_o. Siellä saa kyl olla kirjat mukana mut paskat ehin kaikkee selata siel... Ja eväät tarvis sinne ku se kestää 6h jei <3. Ja ruotsi näyttää alkaneen sujumaan ku oon kuunnellu radiosta ruotsinkielistä kanavaa ja ruotsalaista musiikkia ja löysin jopa yhen kiinnostavan ohjelman ruotsiksi, Silta, ne jaksot on Yle areenassa jos ei oo jo alkupäästä menny katoamaan. Ja jännä on ku ei ressaa viel kirjotukset ollenkaan hoho * 3*. Semmone tyyni fiilis, ja aamusin pääsen jopa ylös sängystä :0. Oon vielki joka aamu myöhässä enemmän tai vähemmän mut en sen takia et nukuin liian pitkään. Edistystä on tämä owo.

Se lehdenjako ei oo niin kamalaa hommaa ku luulin ja saan sit lisäks liikuntaa ja sitä rahaa että en valita. Ainoo ongelma on se että keskiviikon lisäks on toinen jako joko lauantaina tai sunnuntaina ja se haittaa sit vähän muita menoja, esim isällekään ei nyt pääse ihan niin usein ku haluais :/.

Enpä keksi just nyt muuta, on aina välillä tullut hommailtua jotai jonku kaa jossaki ja hiuksia pitäisi lyhentää vähän joka suunnalta owo. Ja pähkinät on hyviä nomnom * 3*.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti